Strippenkaarten


Consultancydiensten kunnen afgenomen worden op basis van de normaal geldende uur-tarieven. Omdat het voor een organisatie soms lastig kan zijn om ad-hoc budget aan te vragen voor deze diensten is het ook mogelijk om ze op voorhand reeds in te kopen.

Dit levert naast eenvoudigere budgettering ook een financieel voordeel op omdat de tarieven voor een strippenkaart voordeliger zijn dan individuele diensten. Door op voorhand reeds 5, 10 of meer dagen af te nemen bent u ervan verzekerd dat u, indien nodig, altijd op ondersteuning kunt rekenen. Inplanning van de strippenkaarten gebeurd in nauw overleg tussen u als klant en mijzelf.

Deze strippenkaarten zijn het gehele jaar vrij op te nemen en worden in principe per dagdeel verwerkt. U kunt dus ook een 0,5 dag ondersteuning aanvragen indien dit beter uitkomt. Strippenkaarten kunnen gebruikt worden voor alle normale werkzaamheden zoals installaties, advies, migraties etc.

Strippenkaarten hebben een geldigheid van 1 jaar na aankoop.

Voor meer informatie over dit product kunt u via het contact-formulier om meer informatie vragen of download het product blad strippenkaart in PDF formaat.